Nieuws

Registratie Groenbeurs Zundert reeds geopend


01 juli 2020

Hoewel de najaarsbeurs van 30 september tot en met 2 oktober 2020 nog plaats dient te vinden, is de registratie voor de voorjaarsbeurs van GrootGroenPlus, Groenbeurs Zundert, alweer geopend. Deze verkoopbeurs wordt gehouden op 20 en 21 januari 2021. Deelnemen kan al vanaf 15 vierkante meter en voor 750 euro. Deelname is extra voordelig als deze wordt gekoppeld aan de deelname aan de 31e najaarsbeurs van GrootGroenPlus, die van 6 tot en met 8 oktober 2021 wordt georganiseerd.
 
Verkoopbeurs
Groenbeurs Zundert is een laagdrempelige verkoopbeurs; vooral bedoeld om de afzet te stimuleren en om (internationale) inkopers de kans te geven om in korte tijd meerdere inkoopbeurzen in het Zuiden van Nederland te bezoeken.
 
Deze voorjaarsbeurs maakt al vier jaar deel uit van een koepelsamenwerking met Groenbeurs Haaren (20 en 21 januari 2021), Groenbeurs Brabant (20 en 21 januari 2021) en TreeVention (24 en 25 januari 2021). De vier beurzen samen zorgen ervoor dat het volledige sortiment eenvoudig en in kort tijdsbestek verkrijgbaar is. Meer informatie over deze samenwerking is te vinden op www.springfairs.eu.
 
Groei
In de afgelopen jaren is gebleken dat er voldoende animo en betrokkenheid is om Groenbeurs Zundert in ieder geval nog twee jaar in deze vorm en middels deze samenwerking voort te zetten. In de afgelopen jaren werd de beurs onder meer bezocht door inkopers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Japan, Polen en Zuid-Korea.
 
Deelnemers van de beurs gaven aan dat hun deelname op de eerste dag al rendabel was. Bezoekers zijn tevreden over het sortiment, de bundeling van krachten en de eenvoudige bereikbaarheid.
 
Extra aandacht voor eigen regio
Voor de komende editie wordt extra ingezet op deelname uit eigen regio, kortom: groei in omvang. Tijdens de vorige edities waren de voor- en najaarsbeurs gekoppeld; in 2021 is dit niet meer het geval. Hoewel de voorjaarsbeurs gewoon gebruik blijft maken van het netwerk en de contacten van de najaarsbeurs en tegelijk aanmelden nog steeds een voordeel oplevert, is dit niet langer verplicht. Deelnemers kunnen er vanaf 2021 dus ook voor kiezen om alleen aan de voorjaarsbeurs deel te nemen.  
 
Inschrijven
Inschrijven voor Groenbeurs Zundert op 20 en 21 januari 2021 kan via de onlangs gelanceerde nieuwe website; te vinden via www.groenbeurszundert.nl of www.voorjaarsbeurszundert.nl.

digi-logo-ggp--voorjaarsbeurs-NL.jpg