Nieuws

Eerste terugblik op de GGP-Promotieweek


27 januari 2021

Van 19 tot en met 26 januari vond de GGP-Promotieweek plaats. Tijdens die week brachten we alle deelnemers van de 31e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, gepland voor 6 tot en met 8 oktober 2021, extra onder de aandacht. Dit deden we onder meer door hun exposantenprofielen doorlopend te presenteren via GrootGroenPlus.nl, GroenbeursZundert.nl en via de viertalige beurs-app. Deze profielen konden bovendien worden aangevuld met een productpromotiefilm
 
Sommige deelnemers lieten een oogje zien in hun profiel, waarmee ze kenbaar maakten dat vakbezoekers op afspraak ook welkom zijn op de bedrijfslocatie. Deze oogjes zijn nog tot en met 31 januari 2021 zichtbaar. Maak nog gerust een afspraak!
 
Ook werd er voor het eerst een tweetalige KwekersBode uitgebracht, met daarin zes vakinhoudelijke artikelen en informatie rondom vakbeurs GrootGroenPlus. Deze KwekersBode werd ook door de deelnemers van GrootGroenPlus volop gebruikt voor het plaatsen van advertenties en advertorials - tegen een aantrekkelijke korting van 20 procent. 
 
Het sortiment werd extra onder de aandacht gebracht, bijvoorbeeld door de volledige zoekmachine met het actuele aanbod van onze groene deelnemers, die in samenwerking met Varb werd geïntegreerd. Gebruikers konden via de websites en beursapp zoeken op exposant én op botanische naam. Opname in de zoekmachine was voor deelnemers gratis, zij kregen een tijdelijk account bij Varb.
 
Tijdens de Promotieweek was er ruimte voor een lezing over PR-soneel, waarin onderwerpen werden aangestipt als Perspectief op Werk, Greenfluencers en zij-instromers, gevolgd door de besloten Algemene Ledenvergadering van Treeport. Ook zonden we een webinar uit over online zichtbaarheid, informatie, tips en adviezen over betaald en onbetaald adverteren met de oproep tot het aanmelden voor een gratis analyse voor deelnemers aan vakbeurs GGP 2021.
 
We nodigden onszelf uit op de bedrijfslocaties van drie deelnemers t.w. Plant Market BV, Boomkwekerij Gerrit Luiten vof en Boomkwekerij Arno van Nunen BV en namen daar met onze filmploeg bedrijfsrondleidingen op. Deze bedrijfsrondleidingen sluiten aan bij de drie uitzendingen die we in het najaar maakten bij de deelnemers Business Centre Treeport BV, Tenax Tree-Plugs & Seeds en Boomkwekerij Damen.
 
Ook maakten we de vier winnaars van de Road Show uit 2020 bekend en de winnaar van de veldkeuring behorende bij de reguliere nieuwighedenkeuringen uit 2020. Al deze nieuwtjes en berichten werden volop gedeeld via de website, sociale media (Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram) en push-berichten. Dit leidde tot veel activiteit van bezoekers op onze digitale platformen - wat laat zien dat promotie effect heeft. 
 
Natuurlijk blijven de exposantenprofielen en de beurs-app actief en zijn alle uitzendingen terug te kijken via onze online-kanalen, de websites en de beurs-app. Heeft u niet alles meegekregen? Onder de groene woorden bevinden zich de links naar het desbetreffende onderwerp c.q. uitzending. 
Behoefte aan contact? Het kan het eenvoudigst via info@grootgroenplus.nl of de chatfunctie op de website. Bent u nog geen deelnemer, maar wilt u dat wél worden en vanaf nu dan ook profiteren van alle extra voordelen die dit biedt? Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website.